News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Igas Predoiu

PDL a hotărât la începutul lunii aprobarea campaniei de creştere a candidatului PDL la Preşedinţia României. Campania are ca scop creşterea notorietăţii candidatului Cătălin Predoiu şi va avea loc în perioada 15 iunie-15 iulie.

Fiecare organizaţie judeţeană, prin şeful filialei, are responsabilitatea de a desfăşura mai multe tipuri de acţiuni, de la interviuri, conferinţe de presă, şedinţe politice, întâlniri cu cetăţenii din diferite paliere sociale şi demografice până la acţivităţile din mediul online.

PDL are, în acet moment, un candidat foarte puternic pentru prezidenţiale în persoana lui Cătălin Predoiu. Dreapta va avea un singur candidat dar până la desemnarea acestuia, pe baza unor criterii obiective stabilite între PDL şi PNL, este de datoria fiecăruia dintre noi să ne sprijinim candidatul propriu iar eu cred în şansa lui Cătălin Predoiu” declară senatorul PDL, Constantin Traian Igaş.

Mai citeste si:  Semnăturile invalidate din dosarele campaniei Fără penali în funcții publice, trimise spre instituțiile abilitate ale statului

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.