News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

20.800 FIRE DE ŢIGARETE CONFISCATE DE JANDARMII ARĂDENI

Local 15 noiembrie 2010 admin 0

au fost descoperite 1040 pachete de ţigări timbrate necorespunzător cu timbre de Serbia1 care scoteau dintr-un autoturism mai multe bagaje1 cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”. Valoarea celor 20800 fire de ţigarete confiscate de jandarmi şi prejudiciul adus statului se ridică la 16.500 lei.1 depozitarea1 desfacerea1 deţinerea1 deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării2 Duminică2 fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false2 iar în urma controlului bagajelor aflate asupra acestora şi a verificării autoturismului1 jandarmii arădeni au desfăşurat1 mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit şi în special a comercializării produselor supuse accizării. În jurul orelor 20.301 pe care le verificau amănunţit. Jandarmii au trecut imediat la interceptarea şi legitimarea celor doi bărbaţi1 pe care urmau să le comercializeze. Jandarmii au confiscat ţigările şi le-au întocmit celor doi bărbaţi actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale1 pe raza municipiului Arad1 pe strada Predeal din Arad1 peste limita a 10.000 ţigarete” şi „colectarea1 predarea1 prelucrarea1 producerea1 şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal1 transportul1 un echipaj de jandarmerie i-a prins în flagrant pe N. Marius şi N. Ciprian1
Please follow and like us:
Pin Share

Duminică, 14 noiembrie a.c,  jandarmii arădeni au desfăşurat, pe raza municipiului Arad, mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit şi în special a comercializării produselor supuse accizării.

În jurul orelor 20.30,  pe strada Predeal din Arad, un echipaj de jandarmerie i-a prins în flagrant pe N. Marius şi N. Ciprian, ambii în vârstâ de 31 de ani din Arad, care scoteau dintr-un autoturism mai multe bagaje, pe care le verificau amănunţit.

Jandarmii au trecut imediat la interceptarea şi legitimarea celor doi bărbaţi, iar în urma controlului bagajelor aflate asupra acestora şi a verificării autoturismului, au fost descoperite 1040 pachete de ţigări timbrate necorespunzător cu timbre de Serbia, pe care urmau să le comercializeze.

Jandarmii au confiscat ţigările şi le-au întocmit celor doi bărbaţi actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de ,,deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete” şi „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea, şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Valoarea celor 20800 fire de ţigarete confiscate de jandarmi şi prejudiciul adus statului se ridică la 16.500 lei.

Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *