News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

A început astuparea gropilor pe autostrada Arad-Nădlac A început astuparea gropilor pe autostrada Arad-Nădlac
Please follow and like us:
Pin Share

Într-un comunicat, publicat de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, se precizează că au început reparațiile pe autostrada Arad-Nădlac care, deși este inaugurată de mai puțin de un an, are gropi apărute pe mari porțiuni.

”Referitor la gropile de pe autostrada Arad – Nădlac, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale S.A face următoarele precizări: 

  • recent, din cauza fenomenului îngheţ – dezgheţ, dar şi al traficului greu, pe sectorul de autostradă Arad – Nădlac, pe o suprafaţă de aproximativ 31 mp au apărut defecţiuni sub formă de gropi izolate. 
  • la nivelul Secţiei Autostrăzi, din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara s-au făcut demersurile necesare pentru informarea Antreprenorului General, în vederea remedierii în regim de urgenţă a defecţiunilor constatate pe teren. 
  • în data de 13 ianuarie 2016, Antreprenorul General, ASTALDI – MAX BOEGL, a demarat lucrările de reparaţii cu mixtură stocabilă, urmând ca în cursul zilei, acestea să fie finalizate. Menţionăm faptul că lucrarea se află în perioada de garanţie, astfel încât toate cheltuielile sunt suportate de Antreprenor.”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *