News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

A început Congresul extraordinar al PSD, organizat online A început Congresul extraordinar al PSD, organizat online
Please follow and like us:
Pin Share

Congresul extraordinar al PSD a început, evenimentul de sâmbătă fiind organizat online, cu 39 de centre de vot teritoriale, la care vor participa peste 1.500 de delegaţi.

Votul va fi secret, cu buletine, procesele verbale urmând a fi transmise la centru. Centrele teritoriale, dintre care unul la Palatul Parlamentului, vor fi dotate cu aparatură audio-video pentru transmiterea live a congresului, iar toţi participanţii vor avea acces pe ecrane la imaginile din celelalte centre.

La conducerea partidului candidează actualul lider interimar al partidului, Marcel Ciolacu, şi senatorul Eugen Teodorovici – singurul parlamentar social-democrat care n-a semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

La Congres, delegaţii vor supune la vot dacă preşedintele Consiliului Naţional al PSD ar putea fi ales direct de congres.

Vasile Dîncu va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional.

Vineri, Tribunalul Bucureşti a respins ca inadmisibilă cererea lui Eugen Teodorovici de a amâna lucrările congresului extraordinar, acesta precizând că „acţiunea civilă merge mai departe”. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *