News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Activitatea HoReCa suspendată în capitală și mai multe județe! Activitatea HoReCa suspendată în capitală și mai multe județe!
Please follow and like us:
Pin Share

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunţat că în şedinţa de miercuri, 7 octombrie 2020, a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a decis închiderea barurilor, cluburilor şi discotecilor din Capitală. Prefectul judeţului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, a anunţat că în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de miercuri s-a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, cluburilor şi discotecilor din 13 localităţi, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit 1,5 la mia de locuitori.

Reprezentaţiile rămân suspendate la Teatrul Dramatic ‘Fani Tardini’ Galaţi pentru că rata de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 se menţine peste pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori la Galaţi, au anunţat luni reprezentanţii instituţiei de cultură.

Restaurantele, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din 37 de localităţi ale judeţului Hunedoara, între care se numără oraşele Vulcan, Aninoasa, Haţeg şi Petrila, nu mai pot funcţiona în spaţiile interioare din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, în ultimele 14 zile, a anunţat luni Instituţia Prefectului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *