News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

adi tolea1

Adrian Ţolea, secretarul general al PDL Arad, se solidarizează cu cetăţenii din Târnova aflaţi în greva foamei, considerând că, din păcate, aceşti oameni trebuie să recurgă la gesturi extreme pentru a fi respectaţi la fel ca şi ceilalţi oameni. „Cei aflaţi în greva foamei nu cer altceva decât să aibă tratament egal ca şi toţi ceilalţi cetăţeni ai comunei. Din păcate, ei sunt discriminaţi şi au ajuns la această soluţie extremă, adică greva foamei, este pentru că situaţia devine de nesuportat”, consideră demnitarul arădean.

De asemenea, Adrian Ţolea atrage atenţia că această grevă nu este întâmplătoare, ci o consecinţă a modului abuziv şi discriminatoriu prin care se manifestă primarul Florin Farcaşiu şi apropiaţii săi. „Să nu uităm că în decurs de doar un an comuna Târnova este pentru a treia oară în centrul atenţiei. Mai întâi pentru neregulile de la alegerile locale, apoi pentru lipsa de transparenţă a primarului Florin Farcaşiu, care a avut drept consecinţă directă un blocaj administrativ, iar acum prin această grevă. În schimb, cei peste 20 de ani de mandat ai primarului Farcaşiu nu au adus nimic pozitiv pentru comună: aceleaşi drumuri proaste, aceleaşi condiţii de învăţământ, aceleaşi pericole de indundaţii la o ploaie mai zdravănă. În Târnova, doar oamenii din jurul primarului prosperă”, a mai declarat Adrian Ţolea.

Secretarul general al PDL Arad s-a arătat surprins şi de lipsa de reacţie a clasei politice şi a opiniei publice faţă de cei zece grevişti ai foamei. „Când doamna profesoară Cristina Anghel a făcut greva foamei, pentru motive generale, presa naţională era foarte interesată. Acum, când cei zece cetăţeni din Târnova fac grevă, pentru motive întemeiate, n-am văzut acelaşi entuziasm în a trata acest subiect”, a completat Ţolea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.