News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

AJOFM ARAD organizează Bursa generală a locurilor de muncă în data de 20.05.2022 AJOFM ARAD organizează Bursa generală a locurilor de muncă în data de 20.05.2022
Please follow and like us:
Pin Share

AJOFM ARAD organizează Bursa generală a locurilor de muncă în data de 20.05.2022, la sediul AJOFM Arad, str. Călugăreni nr. 1 A, cu începere de la orele 09 :00.

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc în aceeași zi la nivel național, în fiecare agenţie teritorială pentru ocuparea forţei de muncă şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.cţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Angajatorii care dispun de posturi vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă sau le pot trasmite pe adresele de e-mail ale instituţiilor

Pe langă medierea directă în cadrul bursei între cererea şi oferta de locuri de muncă,  acţiunea urmăreşte informarea participanților privind egalitatea de şanse pe piaţa muncii,  prezentarea cursurilor care se vor organiza în acest an, dar şi a celorlalte servicii de stimulare a ocupării de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *