News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ambasadorul Iranului în România, Excelenţa Sa, Hamid Reza Arshadi, a fost prezent vineri, 28 mai, la Prefectura Arad pentru a se întâlni cu prefectul Călin Bibarţ. Acesta a dorit să se întâlnească cu oficialităţile din judeţul nostru pentru a stabili o punte de legătură între cele două ţări.

„Tradiţiile româneşti, cultura, partea economică se pot împleti foarte bine şi putem realiza o colaborare cu partea iraniană. În perioada următoare, avem intenţia să materializăm colaborări între localităţi din judeţul Arad şi localităţi din Iran”, a declarat prefectul Călin Bibarţ. Astfel, amabasadorul Iranului a lansat o invitaţie pentru elaborarea unui proiect bilateral, prin care anasambluri foclorice din judeţul Arad, sportivi, elevi să se deplasaseze în localităţi din Iran. „Suntem dispuşi să suportăm costurile financiare pentru orice proiecte culturale sau sportive. De asemenea, dorim să sprijinim înfrăţirea unor localităţi din judeţul Arad ” , a afirmat ambasadorul Iranului.

Excelenţa Sa Hamid Reza Arshadi a mai avut în program o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu, cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi o deplasare la Mănăstirea Bodrog. În cursul zilei de sâmbătă, 29 mai, ambasadorul Iranului va face un tur al oraşului Arad, iar ghid va fi Bujor Buda.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *