News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Antena 1 lansează în această primăvară pe 17 martie, de la 20.20, un nou show de succes internaţional: Te cunosc de undeva. Formatul este unul dintre cele mai recente lansate pe piaţa internaţională de televiziune şi aduce în prim plan opt vedete din România, care pe parcursul a zece săptămâni vor trece prin transformări incredibile, dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii. Gazdele emisiunii vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Pe 17 martie, de la 20.20,  Antena 1 le aduce telespectatorilor vedete aşa cum nu le-au mai văzut, într-un <<transforming show>> în care muzica şi actoria se împletesc. Patru femei celebre şi patru bărbaţi celebri din România vor trece prin transformări incredibile şi li se vor prezena telespectatorilor într-o ipostază aşa cum puţini se gândeau că i-ar putea vedea vreodată. Cei opt concurează în fiecare săptămână unii împotriva celorlalţi pentru a convinge juriul şi publicul că pot intra în pielea unor artişti deopotrivă din ţara noastră şi străinătate.

În fiecare ediţie, concurenţii primesc prin tragere la sorţi numele artistului pe care îl vor avea de interpretat în ediţia următoare şi timp de o săptămână vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar şi prezenţa scenică, sub îndrumarea unor antrenori. Astfel, in fiecare saptamană fiecare concurent se va prezenta in fata juriului in ipostaza unei celebritati si va fi evaluat de acesta pe baza unor criterii precum: acurateţea interpretării, respectarea coregrafiei, însuşirea gesturilor specifice, credibilitate, stil etc. Concurenţii vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare.

Concurentii luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre concurenţi.

Gazdele celui mai nou show de la Antena 1 vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Alina Puşcaş a devenit cunoscută şi îndrăgită datorită rolului principal din telenovela de succes Narcisa Sălbatică, iar Cosmin Seleşi se poate lăuda cu o experienţă de peste zece ani în actorie şi televiziune.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *