News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Aproximativ 90.000 de cetăţeni români au votat, până sâmbătă la ora 10,00, în diaspora Aproximativ 90.000 de cetăţeni români au votat, până sâmbătă la ora 10,00, în diaspora
Please follow and like us:
Pin Share

Aproximativ 90.000 de cetăţeni români au votat, până sâmbătă la ora 10,00, în secţiile de votare deschise în afara graniţelor, informează Ministerul Afacerilor Externe.

„Votul la alegerile pentru desemnarea Preşedintelui României continuă sâmbătă. La ora 10,00 (ora României) erau deja deschise 776 de secţii de votare, până la această oră un total de 88.044 de cetăţeni români exercitându-şi dreptul de vot”, a precizat MAE, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, a doua zi de vot este în desfăşurare la secţiile din Europa, Asia, Africa şi Australia.

„Votul în cadrul celor 835 de secţii organizate în străinătate a început vineri, iar cetăţenii români din străinătate pot în continuare să îşi exercite dreptul de vot la acest scrutin astăzi şi mâine, în intervalul 7,00 – 21,00”, a menţionat MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români aflaţi în străinătate pe durata alegerilor prezidenţiale de a se prezenta la vot pe durata ambelor zile pentru a evita eventuale aglomerări în cursul zilei de duminică.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *