News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La Bulci (comuna Bata) se va desfăşura sâmbătă, 7 august, cea de a doua ediţie a Festivalului de Folk Maris. La fel ca şi anul trecut, evenimentul va avea loc la marginea localităţii, pe un teren pus la dispoziţie de autorităţile locale, sufletul acţiunii fiind Ladislau Heleport, viceprimarul comunei Bata.
Recitalurile vor începe la ora 19, când pe scenă vor urca Raul Cârstea & Constantin Neculai, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Didina Curea, George Popovici, Daniel Julean & Nelu Pitic, Trupa „Maris”, Oti & Cristi, Liliana & Angela Daroţ şi Mişu Henţ.
Cazarea iubitorilor de folk se face în pensiunile din zonă dar şi „la cort”
Evenimentul folk va fi precedat de o amplă acţiune de ecologizare a zone. Astfel, „Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect naţional de implicare socială şi de voluntariat, care presupune curăţarea întregii ţări de gunoaiele din arealele naturale, într-o singură zi (25 septembrie), va avea o avanpremieră. Conform organizatorilor, în data de 7 august 2010, începând cu ora 11, la Bulci se va desfăşura o acţiune de curăţenie-pilot.
„Sunt invitaţi să participe toţi cei care sunt interesaţi şi dedicaţi cauzei pe care o sprijinim – curăţarea României de mormanele de gunoi care se revarsă peste noi – şi toţi iubitorii muzicii folk. Noi vom fi acolo, mănuşile şi sacii vor fi pregătite, tot ce trebuie să aduceţi voi este bunăvoinţa şi dorinţa de a ne ajuta. Pe lângă acestea, recomandăm să vă înarmaţi cu produse pentru protecţie solară, şepci, apă şi mâncare… şi, pentru amatori, corturi”, precizează echipa de coordonare arădeană a campaniei „Let’s Do It, Romania!”. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *