News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La un gest greu de crezut și despre care dacă ar fi auzit brătienii s-ar fi răsucit în mormânt, mi-a fost dat să particip astăzi. În Parlament au avut loc azi dezbateri asupra Legii Lustrației – adică arma împotriva foștilor colaboratori ai securității și a nomenclaturii comuniste. Această lege ar trebui să fie una de căpătâi pentru orice liberal adevărat, dar Crin Antonescu a renunțat la orice principii liberale și morale și a hotărât ca grupul parlamentar PNL să nu participe la dezbateri.

Deși se află în așa-zisa grevă parlamentară, nu cred că un liberal veritabil ar fi refuzat participarea la o astfel de dezbatere importantă pentru un partid care încă se mai consideră de dreapta, dar probabil că dictatura instaurată de Antonescu în interiorul PNL nu le mai permite membrilor să se exprime deschis, aceștia fiind numaidecât amenințați cu excluderea din partid.

De ce a făcut Crin Antonescu acest gest? Răspunsul e foarte simplu, de când a intrat în alianță cu Dan Voiculescu și cu Antenele, este atât de absorbit de cultul personalității și de participarea la diferite emisiuni, moderate de falși jurnaliști, încât a preferat să împroaște cu noroi în tot ceea ce înseamnă istoria partidului național liberal pentru ca nu cumva ocrotitorul și sfătuitorul său să răspundă în fața Legii Lustrației.

Este foarte deznădăjduitor să vezi cum un om care a dovedit în primul rând că nu mai are respect față de sine, prin binecunoscuta prezență de 0% la voturile din sesiunea parlamentară precedentă, a ajuns într-o poziție din care poate să distrugă identitatea unui partid care a biruit cu greu anilor comunismului, care cunoaște onoarea și principiile morale ale vieții.
Comunicat deputat PDL Marius Gondor

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *