News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Astazi, 3 februarie, petrecem la Galleria Arad! Varză cu ciolan asezonată cu cântecele de petrecere ale cunoscutului interpret de muzică populară, Tinu Vereşezan, la Galleria Arad.

Vineri, 3 februarie, Galleria Arad marchează începutul week-end-ului cu o petrecere de zile mari. O mie de porţii de varză cu ciolan sunt pregătite pentru acest eveniment. Şi cum o petrecere nu poate exista fără muzică, cel care va întreţine atmosfera din Galleria Arad este cunoscutul interpret de muzică populară, Tinu Vereşezan.

Aroma tocăniţei de varză cu ciolan va cuprinde incinta Galleria-ei începând cu orele 16.30, cele o mie de porţii fiind împărţite arădenilor prezenţi în centrul comercial până la orele 18.00. După degustarea bucatelor gătite după reţeta tradiţională românească, seara continuă cu programul artistic, de asemenea, autentic românesc.

“ Dedicăm acest eveniment tuturor arădenilor care doresc să evadeze din cotidian, care ştiu şi doresc să se distreze cu mâncare şi muzică de calitate. Toţi arădenii sunt invitaţi să  deguste din gustoasa reţetă de varză cu ciolan şi să se delecteze  cu muzica unuia dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară. Preţ de o după-amiază Galleria Arad va deveni scena unei petreceri adevărate, scăldată în bunădispoziţie! Un aspect important de amintit este că întreaga petrecere este gratuită”, susţine Tina Vîrlan, Mall Manager

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *