News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Autoturism cu documente false, depistat la vama Nadlac Autoturism cu documente false, depistat la vama Nadlac
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră de la S..P.F. Nădlac au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism  marca ,,Opel Zafira”, pentru care a prezentat la control documente false.

  La data de 17.05.2015, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat cetăţeanul român Petre M., în vârstă de 35 de ani, din jud. Argeş, conducând un autoturism marca „Opel Zafira”, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate şi cele ale  autoturismului.

Bărbatul a prezentat pentru autoturismul în cauză, două certificate de înmatriculare, emise de autorităţile bulgare.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că aceste documente  nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false total, motiv pentru care şoferul şi autoturismul au fost conduse la sediu pentru cercetări.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean din judetul Arges, contra sumei de 3000 de euro si nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele sunt false.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză actele de urmărire penală pentru infracţiunea de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *