News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Belvedere, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad

National 6 decembrie 2010 admin 0

Antonia2 având o înclinaţie specială spre cerebralitatea disimulată. De unde şi a doua vocaţie1 Canada şi Statele Unite ale Americii.Liana Ceterchi este o actriţă de compoziţie1 cea regizorală1 ci şi pe plan internaţional1 de Ana – Maria Bamberger. Regia este semnată de Liana Ceterchi iar decorul şi costumele de Onisim Colta.Ana-Maria Bamberger s-a născut la Bucureşti1 de la ora 191 elaborată minuţios în gamă tragică ori comică1 este doctor în ştiinţe medicale cu o carieră academică şi lucrează în cadrul Facultăţii de Medicină din Hamburg. Din 2003 lucrează şi ca dramaturg. O relaţie artistică şi umană specială a legat-o de l1 fiind montate şi invitate pe scene din Germania1 fiind o inspiraţie pentru următoarele şi creând în fiecare din aceste roluri adevărate „recitaluri actoriceşti“. Piesele Anei-Maria Bamberger1 fumează dezlegând cuvinte încrucişate în patul ei dintr-o rezervă a clinicii de psihiatrie Belvedere. Dr. Surdu1 în care s-a axat îndeosebi pe teatrul de cameră cu problematică femini(stă)nă şi acurateţe vizualăÎn spectacolul de marţi1 în sala Studio1 Israel1 nu numai în România1 o întrerupe din aceste activităţi iar Antonia îi reproşează că o ţine închisă în clinică împotriva voinţei ei pentru a o include într-o lucrare ştiinţifică despre halucinaţii şi scriitori celebri. Ant1 o scriitoare pe cât de celebră1 pe atât de excentrică1 psihiatrul1 scrise cu „nerv şi fior dramatic“1 se bucură de succes de public şi critică1 spectacolul „Belvedere“1 Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad prezintă marţi1
Please follow and like us:
Pin Share

Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad prezintă marţi, 7 decembrie, de la ora 19,00, în sala Studio, spectacolul „Belvedere“, de Ana – Maria Bamberger. Regia este semnată de Liana Ceterchi iar decorul şi costumele de Onisim Colta.
Ana-Maria Bamberger s-a născut la Bucureşti, este doctor în ştiinţe medicale cu o carieră academică şi lucrează în cadrul Facultăţii de Medicină din Hamburg. Din 2003 lucrează şi ca dramaturg. O relaţie artistică şi umană specială a legat-o de la început de marea actriţă Olga Tudorache. „Actriţa fenomen“ a interpretat rolul principal în prima piesă a autoarei, fiind o inspiraţie pentru următoarele şi creând în fiecare din aceste roluri adevărate „recitaluri actoriceşti“. Piesele Anei-Maria Bamberger, scrise cu „nerv şi fior dramatic“, se bucură de succes de public şi critică, nu numai în România, ci şi pe plan internaţional, fiind montate şi invitate pe scene din Germania, Israel, Canada şi Statele Unite ale Americii.
Liana Ceterchi este o actriţă de compoziţie, elaborată minuţios în gamă tragică ori comică, având o înclinaţie specială spre cerebralitatea disimulată. De unde şi a doua vocaţie, cea regizorală, în care s-a axat îndeosebi pe teatrul de cameră cu problematică femini(stă)nă şi acurateţe vizuală
În spectacolul de marţi, Antonia, o scriitoare pe cât de celebră, pe atât de excentrică, fumează dezlegând cuvinte încrucişate în patul ei dintr-o rezervă a clinicii de psihiatrie Belvedere. Dr. Surdu, psihiatrul, o întrerupe din aceste activităţi iar Antonia îi reproşează că o ţine închisă în clinică împotriva voinţei ei pentru a o include într-o lucrare ştiinţifică despre halucinaţii şi scriitori celebri. Antonia primeşte o vizită neaşteptată: un domn pe nume Eugen apare în uşă cu un buchet de flori pretinzând că o cunoaşte…(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *