News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ebanner 500x415

Campania “Povesteşte  tuturor”, organizată de Galleria Arad înregistrează un real succes! Peste 3000 de arădeni au intrat deja în posesia voucherelor valorice de 25, 50, 75 sau 100 de lei ce pot fi valorificate în magazinele partenere.

“Campania “Povesteşte tuturor”este un semn al recunoştinţei pe care Galleria Arad îl poartă faţă de clienţii nostri. Succesul acesteia ne asigură că ne-am atins obiectivul: acela de a asigura cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona mai multe produse, fără a investi însă bani în plus.  Arădenii care doresc să beneficieze de aceste avantaje trebuie să se grăbească la cumpărături, pentru a intra în posesia voucherelor”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Bugetul alocat campaniei “Povesteşte tuturor” este de 24.000 de euro.  Fiecare client care face cumpărături de minimum 130 de lei din cel mult două magazine participante, trebuie să se prezinte la infodesk cu bonul fiscal. În baza acestuia, clientul va extrage plicul norocos cu voucher-ul valoric de 25, 50, 75 sau 100 de lei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *