News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Energiile regenerabile reprezintă unul dintre noile sectoare industriale cu un potential ridicat de dezvoltare în Uniunea Europeană, în general, în România și Ungaria, în particular.

Având în vedere caracterul specific al acestui domeniu strict reglementat, necesitând invesitiții consistente și supus concurenței marilor actori internaționali din sectorul energetic, dezvoltarea unei afaceri de unul singur este imposibilă. Experiența internațională indică spre succesul cooperării în domeniu sub forma unor clustere.

Dorind să vină în sprijinul inițiativelor existente de o parte și de alta a frontierei, CCIA Arad și PRIMOM Nyiregyhaza, derulează împreună poiectul Energy2Power, în cadrul Programului de Cooperare Tranfrontalieră Ungaria-România.

În cadrul proiectului unul dintre obiective constă în prioritizarea problemelor ce stau în calea dezvoltării cooperării transfrontaliere în domeniul energiilor regenerabile în vederea elaborării unui plan de acțiune concret și eficient.

În acest sens, Camera de Comert, Industrie si Agricultură Arad, prin intermediul proiectului Energy2Power, a organizat în data de 28 august, la Expo Arad Internațional, un workshop dedicat exclusiv domeniului energiilor regenerabile.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *