News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CFR Infrastructură a implementat măsuri de protecţie a călătorilor în staţiile de cale ferată CFR Infrastructură a implementat măsuri de protecţie a călătorilor în staţiile de cale ferată
Please follow and like us:
Pin Share

Toate cele 8 sucursale regionale de cale ferată ale CFR Infrastructură au implementat măsuri speciale în staţiile de cale ferată, astfel încât pasagerii să fie informaţi permanent care sunt regulile obligatorii care trebuie respectate în spaţiile publice în perioada stării de alertă, potrivit unui mesaj postat miercuri de CFR Infrastructură pe pagina de Facebook.

Măsurile de prevenţie implementate de CFR Infrastructură includ montarea de afişe de informare privind obligativitatea purtării măştii de protecţie, montarea de marcaje de distanţare socială pe peroane, în holul caselor de bilete şi în incinta staţiilor, de marcaje de distanţare socială pe scaunele din sălile de aşteptare şi pe băncile de pe peroane, de marcaje speciale pentru respectarea traseelor de intrare, ieşire şi tranzitare a staţiilor.

De asemenea, CFR Infrastructură a instalat dispensere cu dezinfectant la intrarea în staţii/săli de aşteptare, realizează igienizarea periodică a staţiilor, a montat autocolante pe coşurile de gunoi speciale pentru aruncarea măştilor şi a mănuşilor, şi difuzează mesaje audio pentru respectarea măsurilor obligatorii în perioada stării de alertă.

CFR Infrastructură recomandă călătorilor să poarte mască de protecţie, să respecte marcajele de la intrarea/ieşirea din gară şi pe cele din interiorul gării, să păstreze distanţa de siguranţă de 1,5 metri, să ocupe doar scaunele marcate şi să arunce masca de protecţie folosită la coşurile de gunoi speciale.

„Tu decizi! 500 de lei amendă sau 3 lei masca de protecţie”, transmite CFR Infrastructură călătorilor în mesajul postat. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *