News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Consiliul Judeţean Arad a primit înapoi două milioane de lei, bani retraşi de Guvernul Ponta, în luna mai a acestui an. De asemenea, alte două primării din judeţ, Macea şi Bata, au mai primit înapoi fondurile retrase în primăvara acestui an, urmând ca în perioada următoare să fie returnați banii şi altor administraţii locale.
Guvernul a decis să  ramburseze primăriilor  fonduri de 107,5 milioane de lei, bani alocaţi în acest an de Cabinetul Ungureanu, dar care, iniţial, au fost retraşi.

„Consiliul Judeţean Arad a primit înapoi de la Guvern fonduri retrase în valoare de două mi­lioane de lei. Această decizie a demonstrat că măsura de poprire a fondurilor nu a fost una întemeiată şi că banii au fost alocaţi în mod justificat. Vom face o rectificare de buget, pentru a cuprinde cele două milioane de lei în buget. După această rectificare vom stabili exact spre ce investiţii vom orienta fondurile“, a susţinut preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu.
Județului Arad i s-au alocat  fonduri în total de Cabinetul Ungureanu  de  peste 24,3 milioane de lei. Cele mai multe din  primăriile de oraşe au beneficiat de fonduri în sumă de aproximativ 600.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor CJA, în cazul celorlalte administraţii procedura este în curs de derulare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *