News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Claudia Boghicevici: “Pregătită să lupt pentru arădeni!” Claudia Boghicevici: “Pregătită să lupt pentru arădeni!”
Please follow and like us:
Pin Share

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici, a confirmat prezența pe listele depuse de PNL Arad pentru alegerile parlamentare. Boghicevici se va afla pe poziția a treia în lista pentru Camera Deputaților, după Glad Varga și Eusebiu Pistru.

Am fost desemnată de colegii mei din Partidul Național Liberal să candidez pentru Camera Deputaților! Încrederea care mi se acordă mă onorează și este o confirmare a faptului că activitatea mea parlamentară a fost apreciată, deopotrivă, de cetățeni și de colegii din PNL. Voi pleda, la București, pentru interesele județului Arad, pentru continuarea investițiilor mari din județ, pentru dezvoltarea Aradului!

Sunt încrezătoare în platforma premierului Dacian Cioloș, #România 100, și în echipa care va lucra pentru implementarea ei.

Ca ministru al Muncii, deputat, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, m-am implicat în proiecte sociale importante pentru statul român și județul Arad. Îmi doresc să pot continua pe această direcție, să contribui la reclădirea României pe criterii de onestitate, competență și integritate; să consolidăm Aradul puternic, ca vocea Aradului să fie auzită la București iar arădenii să fie respectați și de autoritățile centrale.

Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei și arădenilor care susțin Aradul și susțin Partidul Național Liberal!” a declarat Claudia Boghicevici.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *