News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ploile torenţiale căzute sâmbătă seara şi duminică dimineaţa au inundat zeci de gospodării iar copacii căzuţi în urma furtunii au blocat mai multe drumuri. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentţă au intervenit la 16 gospodării din municipiul Arad pentru evacuarea apei, dar şi la Colegiul Naţional Elena Ghiba Birta, la trei firme şi la o instituţe publică. În judeţ, s-a intervenit la Sebiş pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, la Prunişor s-a intervenit pentru un copac căzut pe DJ 793. La Groşeni, comuna Bârzava, s-a intervenit pentru evacuarea apei în trei gospodării. La Căpâlnaş s-a intervenit pentru îndepărtarea de pe carosabil a trei copaci caăzuţi pe DJ 707 B.
Prefectul Călin Bibarţ a instituit permanenţă la primăriile din judeţ unde s-au semnalat probleme şi a cerut maximă operativitate în rezolvarea eventualelelor probleme cauzate de inundaţii.
Atenţionarea de cod portocaliu instituită sâmbătă seara a fost ridicată însă judetul Arad este sub avertizare de cod galben până duminică după-masa la ora 15.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *