News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Comisia pentru Dezvoltare Regională a PE, în vizită la Arad

National 31 octombrie 2010 admin 0

atragerea de fonduri comunitare a fost principalul leit-motiv. Această vizită1 atunci când există voinţă politică şi administrativă1 Banca Europeană pentru Investiţii şi BERD. Prezentarea va fi făcută de secretarul de stat arădean Eusebiu Pistru şi primarul Gheorghe Falcă. Va urma o masă rotundă la care vor participă şi reprezentan1 banii europeni sunt folosiţi eficient. În judeţul Arad1 cu prezentarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi a canalizării în judeţul Giurgiu”. Vizita va continua pe 4 noiembrie1 cu prezentarea şi vizitarea sitului de construcţie al autostrăzii Arad-Timişoara1 evenimentul urmând să se desfăşoare la Consiliul Judeţean. Vizita oficială va continua prin prezentarea şi vizitarea locaţiilor unor proiecte din municipiu1 finanţat prin POS Transport 20071 finanţat prin programul SAPARD. Ziua se va încheia cu o degustare de vinuri. „De la aderarea noastră la Uniunea Europeană1 finanţate din bani europeni: reabilitarea Centrului Istoric Vechi1 în perioada 3-5 noiembrie. Conform programului oficial1 întăreşte convingerea că1 investiţia de reabilitare a clădirii Colegiului Naţional „Moise Nicoară”1 La iniţiativa europarlamentarului arădean Iosif Matula1 membrii Comisiei pentru Dezvoltare Regională din cadrul Parlamentului European vor fi prezenţi în regiunea de vest a României1 proiectul „Cămin social pentru comunitatea rromă” de pe strada Tarafului1 un proiect privat în domeniul turismului viticol din judeţul Arad1 vizita va debuta la Giurgiu1
Please follow and like us:
Pin Share

La iniţiativa europarlamentarului arădean Iosif Matula, membrii Comisiei pentru Dezvoltare Regională din cadrul Parlamentului European vor fi prezenţi în regiunea de vest a României, în perioada 3-5 noiembrie.

Conform programului oficial, vizita va debuta la Giurgiu, cu prezentarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi a canalizării în judeţul Giurgiu”. Vizita va continua pe 4 noiembrie, cu prezentarea şi vizitarea sitului de construcţie al autostrăzii Arad-Timişoara, finanţat prin POS Transport 2007, Banca Europeană pentru Investiţii şi BERD. Prezentarea va fi făcută de secretarul de stat arădean Eusebiu Pistru şi primarul Gheorghe Falcă. Va urma o masă rotundă la care vor participă şi reprezentanţii Ministerului Dezvoltării de la Bucureşti sau ai Agenţiei Regionale de Dezvoltare Vest, evenimentul urmând să se desfăşoare la Consiliul Judeţean. Vizita oficială va continua prin prezentarea şi vizitarea locaţiilor unor proiecte din municipiu, finanţate din bani europeni: reabilitarea Centrului Istoric Vechi, proiectul „Cămin social pentru comunitatea rromă” de pe strada Tarafului, investiţia de reabilitare a clădirii Colegiului Naţional „Moise Nicoară”, un proiect privat în domeniul turismului viticol din judeţul Arad, finanţat prin programul SAPARD. Ziua se va încheia cu o degustare de vinuri.

„De la aderarea noastră la Uniunea Europeană, atragerea de fonduri comunitare a fost principalul leit-motiv. Această vizită, a celei mai importante comisii din cadrul Parlamentului European, întăreşte convingerea că, atunci când există voinţă politică şi administrativă, banii europeni sunt folosiţi eficient. În judeţul Arad, acest lucru se vede”, a declarat europarlamentarul Iosif Matula.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *