News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Pantaloni de pescar cu cizme_Crivit outdoor

Între 17 și 20 aprilie, pescarii au parte de surprize plăcute la Lidl. De la seturi complete pentru pescuit până la cârlige, momeală, cutii cu accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, în magazinele Lidl poți găsi echipamentul care te va ajuta să fii cu un pas mai aproape de a prinde „peștele cel mare”.

Testează setul de pescuit Allround 420-4 (119 lei/set), special adaptat pentru o diversitate mare de pești de apă dulce și sărată. El conține o bobină de undiță cu 4 rulmenți cu bile, rotor Balance, etrier întărit de prindere a firului și rolă de conducere a firului anti-încurcare. Lungimea undiței este de cca. 420 de centimetri, lungimea de transport de cca. 117,5 cm, iar greutatea de proiectare de -120 de grame. Dacă îți place să pescuiești la mare, atunci îți recomandăm setul pilk 220-2 (119 lei/set), conceput special pentru pescuitul la cod, macrou și alți pești de mare. În componența acestui set intră o mulinetă cu trei carabine, cu mâner Bio-Grip, suport întărit pentru înfășurarea firului de pescuit și role antidesfacere pentru firul de pescuit. Cu o lungime de cca 220 de cm, undița are o lungime de transport de cca. 117 cm și o putere de aruncare de -200 de grame.

Fă-ți bagajul de seara, te sfătuiesc pescarii cu experiență, și astfel te vei asigura că nu ai uitat nimic. Pentru a simplifica pregătirile, Lidl îți propune geanta pentru accesorii de pescuit (129 lei). Impermeabilă, cu mâner și curea detașabilă pentru umăr, aceasta dispune de opt compartimente speciale pentru accesorii.

Pentru confortul tău, Lidl a pregătit și un stativ telescopic (49,99 lei). Acesta are o înălțime reglabilă și asigură stabilitate undițelor tale, cu ajutorul celor două brațe rabatabile și celor patru suporturi detașabile cu fixare cu șuruburi. Încearcă și pantalonii de pescar, cu cizme (89,99 lei), care împiedică pătrunderea apei, și vei elimina neplăcuta problemă a umezelii.

Cele trei modele de seturi de cârlige (19,99 lei/set) nu vor lăsa prada cea mare să-ți scape. Tăiate cu laser și întărite, ele vin în seturi de 81 de piese, 9 piese sau 24 de piese. Nu uita nici de dozele de momeală (14,99 lei) sau de cutiile de accesorii pentru pescuit (39,99 lei/set), disponibile în patru modele, și vei fi sigur că nu-ți va lipsi nimic.

Profită de vremea primăvăratică și relaxează-te la pescuit cu familia sau prietenii – Lidl îți oferă tot ceea ce-ți trebuie pentru a obține o captură impresionantă. Nu uita să iei cu tine și un aparat de fotografiat cu care să imortalizezi momentul! Fir întins!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *