News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CUM SA OBTII UN LOOK NATURAL SI FEMININ IN ACEASTA VARA CUM SA OBTII UN LOOK NATURAL SI FEMININ IN ACEASTA VARA
Please follow and like us:

Vara asta se cere cucerită! Armele tale sunt dulapul cu haine și trusa de machiaj. Cartea ta de vizită: tânără, jucăușă, feminină și inteligentă. Misiunea ta: look de vară proaspăt și cuceritor.

Ce pregătim înainte de toate? Pielea! Cel mai mare organ al corpului uman necesită îngrijire specială. Ai doar trei pași de urmat spre calea către o piele pregătită de vară: exfoliere, hidratare, factor de protecție.

Folosește un scrub natural din zahăr și ulei de măsline pentru o exfoliere delicată, dar eficientă și o cremă hidratantă potrivită pielii tale. Despre crema cu factor de protecție ai auzit deja totul de la dermatologul tău. Nu ieși din casă fără să aplici crema cu factor de protecție! Te va ajuta să previi apariția petelor pigmentare, dar și îmbătânirea prematură a pielii.

Dacă ai respectat deja pașii de îngrijire de mai sus, pielea ta e strălucitoare și gata de pasul următor: machiajul baby doll.

Vara asta poți renunța la fond de ten alegând în schimb un BB cream lejer pentru un look fresh. Aplică-l cu degetele începând din centrul feței. Pudrează fruntea, nasul și bărbia și aplică pe obraji un blush piersiciu.

Pentru ochi, alege nuanțe nude, precum cele din paleta de farduri Color Riche Nude Rose, de la L’Oréal Makeup Designer/Paris, și accentuează colțul extern al ochiului pentru a mări optic privirea. Folosește mascara și pe genele superioare și pe cele inferioare pentru un efect de ochi mari de păpușă.  Periază sprâncenele și machiajul este gata!

Strânge-ți părul într-un coc lejer la spate. Îmi vei mulțumi mai târziu când va începe să crească temperatura.

Misiunea ta nu s-a încheiat! Un singur pas te desparte de look-ul perfect pentru vara aceasta, alegerea ținutei. O rochie vaporoasă cu motiv floral cu bretele și o pereche de sandale aurii cu talpă joasă sunt ultimele tale arme.

Sursa: unica.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.