News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Prin Decizia Civilă 885/25.05.2011 (dosarul contencios 5945/108/2010), Curtea de Apel Timișoara a respins recursul Primarului, fără cheltuieli de judecată. Astfel, s-a repus în drepturi articolul 39 din Constituție privind Libertatea întrunirilor, interzis de Dispoziția Primarului din 2008.

Prin avocatul Cătălin Mihalache, Mișcarea Arădeană a dus în instanță o luptă acerbă pentru desființarea definitivă a Dispoziției 2475/2008. Începând de mâine, cei care vor să-și exercite un drept fundamental, interzis de dispoziția primarului Gheorghe Falcă timp de aproape 4 ani, vor avea în sfârșit posibilitatea de a face acest lucru.

Tribunalul Arad a decis în luna noiembrie a anului trecut nelegalitatea hotărârii domnului Gheorghe Falcă, însă Primăria, rămasă convinsă că greșeala ei este justificată, a făcut apel. Și a mai cerut 2 amânări pe deasupra, acestea însumând aproape 2 luni de zile. Fără folos, pentru că Mișcarea Arădeană a demonstrat că a avut dreptate în demersul ei.

Prin reușita din această dimineață dăm un semnal celor care vor să submineze democrația acolo unde ea a fost câștigată cu vărsare de sânge: vom continua să luptăm! Judecătorii au înțeles cum ar trebui respectate drepturile umane și au sancționat autoritățile arădene ca atare. În materie de democrație, Gheorghe Falcă și partidul dumnealui mai au mult de învățat. (miscarea-aradeana)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *