News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De vineri, se redeschid pârtiile din Maramureș De vineri, se redeschid pârtiile din Maramureș
Please follow and like us:
Pin Share

Se redeschid pârtiile din Maramureș. Autoritățile anunță că începând de vineri, pot fi folosite pârtiile Șuior. De asemenea, turiștii pot merge la cel mai mare parc de distracții de iarnă din nordul țării, potrivit Mediafax.

Salvamontiștii maramureșeni îi anunță pe iubitorii sporturilor de iarnă că vineri dimineață va începe sezonul pe pârtiile Șuior.

„Începând de vineri, 15 ianuarie, deschidem pârtiile Șuior. Program zilnic: 10:00 – 20:00. Iar pentru cei care încă nu au curaj să urce pe schiuri sau snowboard, la Șuior vă așteaptă cel mai mare parc de distracții de iarnă din nordul țării. Piste de tubing și sărituri pe imensa pernă de aer. Garantăm distracția pentru toate vârstele”, au anunțat reprezentanții Salvamont Maramureș.

Tot vineri se redeschid și pârtiile de la Sovata, din județul Mureș. Începând de vineri dimineață, turiștii vor fi primiți pe pârtii. Administratorii atrag atenția că în interiorul domeniului schiabil se aplică regulile de protecție stabilite în timpul epidemiei de Covid 19.

„În 15 Ianuarie, de la ora 10.00, are loc deschiderea sezonului 2021 al pârtiilor de la Sovata ‼ Purtarea măștilor de protecție este obligatorie pe tot teritoriul domeniului schiabil Sovata. Păstrați distanța de siguranță de minimum 1.5 metri”, au spus cei de la Salvamont Salvaspeo Mureș.

Salvamontiștii au mai multe recomandări pentru practicanții sporturilor de iarnă. Acestea au legătură cu alegerea echipamentului, cu comportamentul de pe pârtii și cu protocolul aplicat în cazul unor accidente.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *