News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sibex-Sibiu Stock Exchange va informeaza ca prin decizia nr.161/07.08.2012  DELTASTOCK AD a fost admisa ca participant pe piata instrumentelor financiare derivate administrata de S.C. SIBEX S.A.

“DELTASTOCK, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata instrumentelor financiare internationale, este primul participant strain admis pe piata sibiana. Strategia bursei din Sibiu privind cresterea lichiditatii este ca pe termen mediu, Sibex sa creasca numarul de market makeri cu care impreuna sa diversifice oferta de instrumente financiare romanesti disponibile pe piata. Strategia noastra de atragere de intermediari face parte dintr-un plan amplu intrucat fiecare participant nou admis pe piata Sibex reprezinta concretizarea eforturilor noastre de a avea o piata caracterizata de lichiditate si diversitate ” a declarat Ovidiu Petru-Director General Adjunct Sibex.

 

In prezent pe piata Sibex activeaza un numar de 26 participanti pe piata derivatelor si 16 pe piata spot.

 

Nikolay Nedkov, Director General Deltastock AD a declarat:  “Deltastock este primul broker strain care va deveni MarketMakerlaSibiu. Acest lucru reprezinta continuarea activitatii companiei noastre pe piata dinRomania, activitate pe care am inceput-o in anul 2007, cand am deschis prima sucursala pe piata de aici. Suntem increzatori in potentialul pietei de capital romanesti si credem ca apetitul investitorilor locali pentru tranzactionarea derivatelor va continua sa creasca in anii urmatori. La inceput ne vom concentra activitatea pe cotarea produselor cu activ suport petrol, iar in viitorul apropiat, intentionam sa crestem numarul instrumentelor financiare, fapt pentru care am si inceput colaborarea cu SIBEX. Credem ca experienta noastra in tranzactionarea derivatelor va fi benefica pentru piata si speram ca vom reusi sa crestem lichiditatea pietei si ca vom furniza conditii de tranzactionare mai bune  pentru toti participantii”.

Deltastock este o companie de brokeraj complet autorizata si reglementata potrivit MiFID, reglementata de Comisia de Supraveghere Financiara din Bulgaria si inregistratala Banca Nationalaa Bulgariei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *