News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share
Şirul scandalurilor pare a nu se mai opri la BC ICIM, unde conducătorii Urban şi Moraru îşi permit să schimbe istoria şi retrag tricoul lui Anne Marie Părău amplasat la Sala Sporturilor „Victoria”.
Un personaj tot mai detestat în lumea baschetului, a târât Aradul într-un scandal din care nu se poate ieşi decât cu obrazul pătat. Susţinut surprinzător de profesorul Dan Moraru, managerul BC ICIM Arad, Marcel Urban a pus la punct două transferuri de la fosta contracandidata CSM Târgovişte, devenită între timp grupare prietenă, dovadă şi rezultatul de marţi seara, când BC ICIM a produs liderului prima înfrângere a sezonului, chiar în Dâmboviţa. Astfel, Givens şi Ciocan au ajuns să joace câteva zile la ICIM, „în interes naţional”, pentru ca formaţia din oraşul nostru să câştige Liga Europei Centrale. Cum nici aşa nu s-a reuşit adjudecarea trofeului, ci doar depăşirea echipei din „altă ţară” CSM Satu Mare, Urban a încercat să acopere lamentabila nereuşita declanşând un alt scandal – specialitatea casei -, în care o acuză pe ex-arădeanca Anne Marie Părău (acum la CSM Satu Mare) că a susţinut echipa Kara Trutnov în finala cu ICIM de la Wasserburg. Mai mult, actualii oficiali ai BC ICIM îşi permit să schimbe istoria şi reevaluează contribuţia lui Părău la performaţele din trecut ale BC ICIM, decizând să îi retragă tricoul amplasat pe panoul de onoare de la Sala Sporturilor, chiar înaintea meciului de sâmbătă cu CSM Satu Mare. Mâine, poimâine, ne trezim că nici Diana Ciupe, Carmen Nastor sau Laura Niţulescu nu mai sunt pe placul marelui manager şi vor rămâne fără tricoul de pe panoul de onoare. Loc unde, probabil, va atârna cel al lui Marcel Urban, cel care crede că el a transpirat serios pe parchetul Polivalentei. Halal!
În final se naşte o întrebare. Până când vor mai fi lăsate personajele amintite să târască o echipă cu performanţele remarcabile ale BC ICIM în asemenea scandaluri? (sportbonus.info)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *