News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DNA A BLOCAT CONTURILE UNEI BINECUNOSCUTE FIRME DE TURISM DNA A BLOCAT CONTURILE UNEI BINECUNOSCUTE FIRME DE TURISM
Please follow and like us:
Pin Share

De câteva zile existau zvonuri că DNA a blocat conturile unei agenții de turism. Compania a confirmat această informație.

Potrivit unei postări ale consultantului de turism, Răzvan Pascu, Perfect Tour precizeză că autoritățile au blocat conturile și încearcă să găsească soluții pentru ca niciun client să nu fie afectat.

„Vă informăm că din motive independente de voința noastră, autoritățile statului au blocat conturile Perfect Tour. Încă de acum două zile încercăm să găsim soluțiile pentru ca niciun client sa nu fie afectat. Atât împreună cu autoritățile, cât și cu jucători din industrie, încercăm să evaluăm situația și să găsim calea spre rezolvare. În urma contestației asupra sechestrului asigurator, astazi, 16 decembrie, anumite plăți au putut fi efectuate. Până în prezent, niciun client nu a fost afectat. Charterele spre Laponia nu sunt în pericol. Și acest lucru este valabil și pentru mulți alți clienți. Pentru a ne concentra pe soluții, Perfect Tour nu mai efectuează nicio rezervare nouă”, transmite compania.

Anterior, Pascu scria că „se negociază preluarea companiei de către alți jucători importanți din turism. Din păcate, nu doar turiștii au de suferit, ci și angajații Perfect Tour, mulți dintre ei adevărați profesioniști”. (b1.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *