News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DNA redeschide dosarul lui Laszlo Borbely DNA redeschide dosarul lui Laszlo Borbely
Please follow and like us:
Pin Share

Procurorii DNA au revocat soluţia de neîncepere a urmăririi penale în cazul unui fost ministru, într-un dosar de trafic de influenţă. DNA a reluat cercetările privind suspiciunea că Laszlo Borbely a luat mită pentru intervenţii în vederea atribuirii unor contracte.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Oradea informează instanţa supremă că a revocat soluţia de neîncepere a urmăririi penale în cazul lui Borbely, dată prin rechizitoriul prin care consilierul personal al acestuia a fost trimis în judecată, pentru fapte de corupţie, potrivit Mediafax.

DNA Oradea mai preciza că s-a reluat urmărirea penală în ceea ce-l priveşte pe Borbely, dar şi în cazul altor persoane.

Avocatul deputatului UDMR, Gheorghiţă Mateuţ, a spus că DNA Oradea nu a informat în niciun fel – telefonic, în scris sau verbal – revocarea soluţiei de neîncepere a urmăririi penale în cazul clientului său, informează Mediafax.

DNA a dispus, în 14 ianuarie 2014, neînceperea urmăririi penale (NUP) în cazul lui Laszlo Borbely, întrucât Camera Deputaţilor nu a încuviinţat urmărirea penală a fostului ministru al Mediului, în acelaşi dosar fiind trimişi în judecată fostul lui consilier şi doi administratori de firme, pentru cumpărare de influenţă. (psnews.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *