News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Drum nou de la Agriş la Arăneag

National 11 noiembrie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, împreună cu vicepreşedintele Cristian Drăgan, au participat, joi, 10.11.2011, la inaugurarea unui tronson de drum judeţean care face legătura între satele  Agrişu Mare şi Arăneag.

Lucrările de modernizare au avut în vedere asfaltarea unui tronson de 2,600 km, dar şi reînnoirea marcajelor şi semnalizărilor rutiere, amenajarea şanţurilor etc.

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere a judeţului reprezintă o preocupare continuă a Consiliului Judeţean Arad. Prin asfaltarea acestui tronson de drum, ne-am propus să îndeplinim mai multe obiective majore: să contribuim la dezvoltarea echilibrată a întregului judeţ şi la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din zonă, dar urmărim şi punerea în valoare a potenţialului turistic, extrem de ridicat din această zonă. În urma dării în folosinţă a drumului recent asfaltat se va reduce cu aproximativ 16 de km distanţa dintre Pâncota, cel mai apropiat oraş, şi Arăneag”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *