News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Nicolae Ioţcu, preşedintele CJA, alături de Cristian Drăgan, vicepreşedinte, s-a aflat miercuri 26.10.2011 în judeţ, pentru a participa la inaugurarea unor obiective de investiţii.
La Beliu a avut loc recepţia lucrărilor la una dintre străzile din comună, în lungime de 1 km. Valoarea totală a lucrărilor este de 689.500 lei, sumă alocată de Consiliul Judeţean Arad.
De asemenea, a fost inaugurat drumul dintre comuna Beliu şi satul Sălişte, drum care, la rândul său, facilitează accesul locuitorilor din sat în centrul de comună. Lungimea tronsonului reabilitat este de 3,700 km iar lucrarea, în valoare de 2.069.623 lei, a fost finanţată în întregime de către administraţia judeţeană.
La Sebiş, delegaţia a participat la recepţia lucrărilor la drumurile DJ 792 B Bârzava – Sebiş – în lungime de1,8 km şi DJ 793 Sebiş – Buteni, în lungime de 3,7 km.
La Almaş, preşedintele Nicolae Ioţcu a participat la recepţia unei străzi din localitatea Rădeşti şi a drumului care leagă comuna de gară, drum de pământ, care nu a fost niciodată până acum asfaltat.

Watch live streaming video from newsarad at livestream.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *