News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cupa Prieteniei Bergenbier - Turneul Final - Cluj Napoca 5

La finalul unui weekend cu multe meciuri de fotbal disputate în parcarea Polus Center din Cluj Napoca, echipa Brazilienii  a reușit să câștige finala Turneului Final din Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier. Ei vor juca în Marea Finala a competiției de la Rio de Janeiro împotriva echipei care va câștiga pe 22-23 mai la Bacău Turneul Final din Est!

În cele două zile de competiție, echipele de prieteni s-au întrecut în Turneul Final Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier desfășurate la Cluj Napoca. Au fost partide cu rezultate spectaculoase și răsturnări de situație neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniți la terenul care a fost amplasat în parcarea Polus Center. După fiecare meci, toți jucătorii au primit bere Bergenbier și au rămas pe margine pentru a susține echipele calificate mai departe alături de spectatorii care au venit să-și încurajeze favoritii.

Câștigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Brazilienii și Phoenix Craiova într-o partidă care a fost transmisă în direct de postul de televiziune Sport.ro, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 3–0 . Astfel, echipa clujeana Brazilieniieste reprezentanta regiunii Vest  în Marea Finala a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se va desfășura la Rio de Janeiro. Acolo vor juca împotriva echipei din zona de Est a României, care urmează să fie aflată pe data de 23 mai atunci cand are loc finala Turneului Final din Est la Bacau.

Cel mai spectaculos meci al echipei Brazilienii a fost în semifinale, împotriva formației MAV Sports din Timișoara, când campionii s-au impus cu scorul de 2 la 1 dupa loviturile de departajare după ce echipa clujeană a reușit să egaleze în ultimul minut de joc.

„Așa cum am promis am reușit să câștigăm turneul și să mergem la Rio. Brazilienii merg în Brazilia! A fost o competiție incredibilă în care suntem foarte bucuroși că am participat și că am câștigat-o. Sa sperăm ca o să reușim să ne întoarcem cu trofeul aici, acasă la Cluj. Mulțumim foarte mult suporterilor care au venit la teren să ne încurajeze și mulțumim încă o data organizatorilor pentru turneul aceasta incredibil”, au povestit jucătorii echipei Brazilienii imediat după terminarea meciului.

Componența echipei câștigătoare o puteți găsi aici: http://cupaprieteniei.ro/echipe/3708

Rezultatele tuturor meciurilor le puteți găsi pe site-ul competiției: http://cupaprieteniei.ro/turnee-finale/vest

Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *