News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Şefia Direcţiei de Tineret şi Sport pune pe jar coaliţia locală PDL-UDMR

National 28 octombrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Postul lăsat liber de Stelian Văduva în fruntea instituţiei născute în urma comasării Direcţiei pentru Tineret şi Sport a Judeţului Arad cu Direcţia Judeţeană de Tineret (fostă a Taberelor şi Turismului Şcolar) pune pe jar Coaliţia PDL-UDMR la nivelul judeţului Arad. Conform protocolului dintre PDL şi UDMR, postul de director revine celor din urmă. Totuşi, există informaţii potrivit cărora PDL ar dori şi postul respectiv, însă fără a da UDMR un alt post de director la schimb. Deocamdată, propunerea PDL pentru şefia noii instituţii îl vizează pe Raul Paşcalău, cel care o şi conduce din postura de adjunct interimar. UDMR îl doreşte în fruntea instituţiei pe Alexandru Meszar (foto), managerul CS Atletico Arad. Deşi la începutul anului instalarea lui Meszar era dată ca şi sigură, iată că 2010 se apropie de sfârşit fără ca acesta să fi fost uns director. În plus, sunt discuţii vizavi de incompatibilitatea lui Meszar în acest caz, deoarece conduce un club sportiv privat.
Între timp, în discuţie a mai apărut un nume: este vorba de Călin Ghinaciu, şeful de cabinet al deputatului PDL Bogdan Cantaragiu. Ghinaciu este în prezent directorul Clubului Sportiv Municipal din Giurgiu, dar ar dori să se întoarcă la Arad, mai ales că anul viitor se căsătoreşte – pas care i-ar putea aduce, prin intermediul alesei sale, şi sprijinul UDMR!
Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la urmă, mai ales că luna viitoare ar putea avea loc concursul pentru şefia instituţiei. (news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *