News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

E.ON Gaz Distribuţie anunţă că întrerupe temporar, în cursul zilei de luni, 26 iulie, alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din municipiul Arad. Ceastă măsură este luată pentru efectuarea unor lucrări specifice de mentenanţă la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale. E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe în cursul zilei de luni, începând cu ora 14.00, alimentarea cu gaze naturale pe următoarele străzi din municipiul Arad: Ioan Raţiu, Latina, Venus, Biruinţei, Abatorului, Andrei Şaguna, Gheorghe Doja, Oituz, Ep. Roman Ciorogariu, Griviţei, Pădurii, Liviu Rebreanu, Murgu Eftimie, Căpitan Ignat şi Clujului.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 18.00. „Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă). Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere”
, se arată într-un comunicat de presă remis de departamentul Relaţii Publice şi Comunicare al companiei E.ON România.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.