News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Florin Galis presedinte PNL municipiul Arad

A început cu mari emoţii un nou an şcolar care vine cu mari aşteptări de la generaţiile aflate în cumpăna examenelor de maturitate. Pe lângă presiunea exercitată atât asupra elevilor, cât şi a profesorilor, părinţii arădeni mai au o mare problemă – traficul din municipiu. Circulăm într-un oraş care se află veşnic în reabilitări, în care adeseori se munceşte doar de dragul de a se vedea ceva şi care, în acelaşi timp, torturează psihic cetăţenii care trebuie să treacă prin infernul traficului matinal.

            „Odată cu deschiderea anului şcolar a început calvarul traficului unui oraş care sufocă prin lucrări care încep concomitent şi care nu oferă rute alternative, un oraş aflat în perpetue reabilitări de o calitate şi durată cel puţin îndoielnică. Tot ceea ce ni se spune e că Aradul este în faţă şi aşa este: în faţă la disconfortul creat pe cap de locuitor, la timpul posibil de durată al lucrărilor, la orele pierdute în trafic, la numărul de impozite şi  la cuantumul acestora, dar mai ales este în faţă la numărul de investitori care ne ocolesc Aradul. Aceasta pare a fi cea mai mare iniţiativă a primarului. În calitate de consilier local, ales de cetăţenii care de azi trebuie să îndure acest calvar îmi cer scuze pentru faptul că administraţia le îngreunează traiul în acest oraş în loc să le ofere ordinea şi liniştea mult aşteptată”, a declarat Florin Galiş, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad.

            „Dincolo de disconfortul creat de dificultatea traficului, doresc ca acest an şcolar să vină cu rezultate bune pentru elevi, cu inovaţii reale în sistemul de învăţământ, cu redobândirea respectului pentru profesori, carte, educaţie şi sper să fie cât mai mulţi tineri care să realizeze la momentul potrivit că şcoala chiar te face mare”, a conchis Florin Galiş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *