News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Florin Tripa: ”CJA a încercat dezmembrarea comunei Moneasa pentru a pune mâna pe stațiune” Florin Tripa: ”CJA a încercat dezmembrarea comunei Moneasa pentru a pune mâna pe stațiune”
Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul PSD Florin Tripa a reacţionat pe Facebook la tentativa CJA de a dezlipi staţiunea Moneasa de comuna cu același nume și de a o transfera în administratrea Consiliului Judeţean.

„La întâlnirea cu reprezentanții administrației locale, la CJA, am aflat cu surprindere despre tenativa conducerii județului de a dezmembra comuna Moneasa. Conducerea CJA a solicitat Guvernului să delimiteze stațiunea de comuna Moneasa, urmând să fie preluată de Consiliul județean. În ultimii 12 ani, conducerile CJA nu s-au preocupat de soarta stațiunii Moneasa. CJA n-a ajutat cu nimic stațiunea Moneasa, ba mai mult, tabăra care aparține Consiliului județean este în paragină. Cu excepția unor petreceri cu iz electoral, pentru care s-au alocat câteva zeci de mii de lei, CJA nu a avut niciun proiect concret pentru Moneasa, șefii județului nu au fost preocupați să asigure infrastructura necesară sau cofinanțări la proiectele primăriei. Din păcate, comuna Moneasa a primit de la bugetul județului ZERO lei în ultimii ani. Ăsta e respectul pe care CJA îl are față de comuna Moneasa, căreia acum vrea să-i fure stațiunea, probabil pentru a fi dată în administrarea unor “specialiști” de la PNL“, spune deputatul Florin Tripa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *