News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 23 februarie a.c., reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde l-a prins în flagrant pe N. Mihai  din Şofronea, jud. Arad, care a sustras mai multe produse cosmetice, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra bărbatului 5 deodorante „Adidas Ice”, în valoare totală de 88,50 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *