News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cu ocazia aniversarii 1 an de la inaugurare si in semn de multumire pentru clientii loiali, centrul comercial Galleria Arad va organiza in perioada 4 – 7 octombrie o serie de evenimente din care nu vor lipsi concerte extraordinare, tombole cu sute de premii, cel mai mare show multimedia din Arad, surprize inedite si o adevarata revolutie a cumparaturilor, toate aceste evenimente fiind reunite sub umbrela “Galleria suntem toti! 1 an impreuna.”.

Andra, Horia Brenciu, Andreea Banica, Cosmina Pasarin, Fashion TV vor veni la Arad pentru a aniversa impreuna 1 an Galleria Arad.

“Timp de 4 zile vom demara o revolutie a cumparaturilor in care se vor acorda sute de premii in vouchere de cumparaturi, iar cei care vor veni la aniversare vor avea parte de showuri extraordinare. Vrem sa marcam acest eveniment deosebit de important pentru noi impreuna cu toti clientii nostri, prin 4 zile de sarbatoare.”, a declarat Tina Virlan, Shopping Center Manager Galleria Arad.

Pe data de 4 octombrie va fi dat startul zilelor aniversare printr-un flash mob inedit, care va culmina prin ridicarea steagului aniversar „Galleria Arad – 1 an impreuna”. Apoi, toti cei prezenti in mall vor avea ocazia sa asiste la un fashion show organizat impreuna cu Fashion TV si la un preview al showului multimedia.

In zilele de 5, 6, si 7 octombrie vizitatorii Galleria Arad sunt asteptati la “Revolutia Cumparaturilor” . Toti cei care vor cumpara din magazinele Galleria in aceasta perioada vor primi inapoi 50% din valoarea cumparaturilor in forma unor vouchere de cumparaturi. Totodata, fiecare client va primi si un talon de participare la extragerile cu castiguri din ora in ora. „Revolutia cumparaturilor” nu se va opri aici, clientii Galleria Arad vor fi surprinsi la iesirea din magazine de promoterii speciali care vor oferi pe loc si mai multe vouchere de cumparaturi.

Ziua de 7 octombrie, duminica, va aduce in plus o surpriza copiilor de orice varsta, mall-ul transformandu-se in „Galleria Magica a Copiilor”.

Fiecare seara aniversara se va incheia cu un super concert oferit de artisti indragiti si apreciati de aradeni. Astfel, vineri, 5 octombrie, Andra va deschide seria concertelor de la Galleria, pentru ca ziua de sambata, 6 octombrie sa culmineze cu cel mai mare SHOW MULTIMEDIA din Arad si cu un concert extraordinar sustinut de Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band.  Ziua de duminica, 7 octombrie, ultima din seria zilelor aniversare va fi incheiata de un concert energic al Andreei Balan.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *