News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

index_gall

Mâine, 6 octombrie, Galleria Arad împlinește 2 ani! La ceas aniversar, arădenii au parte de momente deosebite, întrucât principiul Galleria-ei este: “Ziua noastră e ZIUA TA!”

Din programul pregătit special pentru clienții mall-ului nu este omis nimeni. Galleria Arad oferă câte o surpriză tututor celor care au ales să își petreacă timpul liber și să își facă cumpărăturile în incinta mall-ului.

Timp de două zile, cei mici au parte de distracție alături de noul membru al familiei Galleria: Shoppy, mascota mall-ului, alături de care aceștia vor petrece momente de neuitat. În program se regăsesc ateliere de creație, pictură pe față realizată întocmai de Rapunzel și de prințesa Aurora sub atenta supraveghere a păpușilor gigantice ce se vor plimba prin mall și spectacolul lui Pinochio.

În această seară, de la ora 20:00, trupa Voltaj susține un concert incendiar în Galleria Arad pentru toți cei care simt că  „ sunt un pic, pic îndrăgostit” … de Galleria!

Odată cu încheierea concertului, Galleria lansează o “Revoluție  a cumpărăturilor”. Campania  se desfășoară în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 21:00-01:00. Faceți cumpărături din incinta mall-ului și primiți înapoi 50% din valoarea sumei cheltuite. Important este ca toate cumpărăturile să fie făcute doar în intervalul orar al campaniei.

Mâine, distracția continuă în Galleria Arad cu o nouă rundă de distracții pentru cei mici. Personajele favorite în așteaptă și duminică de la ora 13:00 cu un program variat în care se regăsesc spectacole de magie, pictură pe față, modelaj de baloane, cadouri pentru cei dragi și multe altele.

“ La împlinirea a doi ani de la intarea pe piața Aradului, Galleria oferă tuturor clienților săi o nouă ocazie de sărbătoare, pentru că, după cum sună și sloganul nostru, “ Ziua noastră, e ZIUA TA”. Avem un week-end ce abundă în evenimente gândite special pentru clienții mall-ului, pentru copiii Dumneavoastră și pentru toți cei care au ales și aleg Galleria ca loc de petrecere a timpului liber. Vă mulțumim pentru că ați răspuns întotdeauna la toate provocările lansate de Galleria Arad, vă mulțumim că ne-ați ales și că împreună am cunoscut succesul. Vă așteptăm alături de noi în acest ceas de sărbătoare și vă asigurăm că vom fi în continuare aproape de voi! La mulți ani Galleria Arad, La mulți ani, arădeni!” afirmă Tina Vîrlan, mall manager.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *