News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Galleria Arad începe anul cu super promoții! Galleria Arad începe anul cu super promoții!
Please follow and like us:
Pin Share

Luna cadourilor se prelungește în Galleria Arad, centrul comercial al comunității din Arad! Astfel, 2015 debutează cu o nouă campanie de reduceri, în linie cu evenimentele și promoțiile desfășurate pe tot parcursul anului 2014 în Galleria Arad.

Prin noua campanie, toți cumpărătorii din Galleria Arad vor beneficia de reduceri în cadrul hipermarketului Cora. În plus, luna cadourilor se prelungește și în ianuarie, cumpărătorii putând să beneficieze de reduceri de până la 70% într-o serie întreagă de magazine prezente în Galleria Arad!

”Un centru comercial trebuie să fie parte activă a comunității din care face parte și de aceea noi organizăm zeci de evenimente și campanii promoționale adresate locuitorilor din Arad și din împrejurimi. Este o viziune în care credem cu tărie și vom continua și în 2015 să punem arădenii pe primul plan prin toate acțiunile pe care le vom desfășura”, afirmă Gabriela Cîrstea, mall manager Galleria Arad.

Noua campanie de reduceri se va desfășura în perioada 14-27 ianuarie și se adresează tuturor cumpărătorilor din magazinele din incinta Galleria Arad. Practic, toți cei care vor face cumpărături de minimum 70 de lei din orice magazin din Galleria Arad vor primi 7 lei cadou, sub formă de voucher, valabil în hipermarketul Cora. Adițional, o serie întreagă de magazine din centrul comercial desfășoară campanii de reduceri cu până la 70%, cumpărătorii putănd să beneficieze astfel de o experiență completă de shopping.

Cele două campanii se înscriu in strategia de evenimente și promoții prin care Galleria Arad dorește să ofere cele mai atractive oferte de produse și opțiuni de petrece a timpului liber tuturor locuitorilor dn regiune. 2014 a fost un an plin de evenimente în Galleria Arad, de la Revoluția Cumpărăturilor, până la campanii de responsabilitate socială ca Școala de Vară sau expoziția de dinozauri realizată în parteneriat cu National Geographic. În plus, Galleria Arad și-a îmbogățit oferta de opțiuni de distracție și petrecere a timpului liber, fiind deschis Roboland, cel mai mare parc de distracții dintr-un centru comercial la nivel regional.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *