News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

eBanner 400x400 Targ Iepuras

Organizatorii ediţiei din acest an a evenimentului îşi propun să asigure arădenilor posibilitatea de a-şi procura din târg tot ce le este necesar pentru Paşte. Galleria Arad oferă expozanţilor posibilitatea de a susţine degustări de produse tradiţionale şi expoziţii de artă populară, precum şi de a-şi amenaja terase în exteriorul clădirii mall-ului, cu delicatese la grătar şi purcei la proţap.

 „Încercăm prin acest eveniment să împletim tradiţia cu spiritul modernist al perioadei actuale, într-o manieră care să atragă cumpărătorii de toate vârstele şi să creeze o atmosferă festivă, specifică unei sărbători deosebite, precum Paştele”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Paleta de servicii şi produse pe care Galleria Arad le aşteaptă din partea expozanţilor este una variată, începând de la ouă încondeiate la icoane, sticlărie, îmbrăcăminte, obiecte din ceramică, împletituri din nuiele, jucării, bijuterii, instrumente muzicale, dulciuri, cozonac, ţuică sau vestita pită pe vatră, brânzeturi, etc.

Expozanţii interesaţi să îşi promoveze produsele în cadrul evenimentului îşi pot depune cererile pentru ocuparea spaţiilor până în data de 1 aprilie a.c., la telefon 0723219241. Persoană de contact: Georgiana Vulciu!

„Galleria suntem toţi!”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *