News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Geanina Pistru susține alegerea noului viceprimar, Călin Bibarț Geanina Pistru susține alegerea noului viceprimar, Călin Bibarț
Please follow and like us:

În urma alegerilor locale de duminică, Partidul Național Liberal a obținut majoritatea mandatelor din cadrul Consiliului Local Municipal Arad, mai exact, liberalii au obținut un număr de 12 mandate de consilier din totalul de 23. În acest context, Geanina Pistru, președintele Organizației Municipale a PNL Arad, anunță numele viitorului viceprimar al municipiului Arad, acesta fiind fostul prefect Călin Bibarț.

            „Înainte de toate aș vrea să le mulțumesc, în numele Organizației Municipale a PNL Arad, tuturor arădenilor care duminică au mers la urne! Le mulțumim tuturor arădenilor care ne-au acordat votul lor, care au apreciat munca depusă de noi în ultimii 12 ani și care ne-au acordat încrederea pentru a duce mai departe proiectele bune începute în Arad! Datorită cetățenilor, PNL a obținut majoritatea în Consiliul Local Municipal, lucru care ne dă automat posibilitatea de a nominaliza cei doi viceprimari. După cum știți, domnul primar Gheorghe Falcă a anunțat în urmă cu două zile că unul dintre cei doi viceprimari va fi domnul Levente Bognar, un om cu care noi am colaborat întoteauna foarte bine. Parteneriatul dintre noi și UDMR Arad a fost întotdeauna unul corect, acesta fiind unul din motivele pentru care am decis să continuăm în această formulă. Un alt motiv este acela că în Arad există o comunitatea importantă de etnici maghiari care trebuie să aibă o reprezentare corectă în administrația locală. Și, pentru că cele 12 mandate obținute de către PNL în CLM Arad ne conferă o majoritate, este normal ca cel de-al doilea viceprimar să vină din rândul PNL Arad. Astfel, domnul Călin Bibarț va fi viceprimarul municipiului Arad. Avem încredere în domnul Bibarț, iar experiența sa profesională, în special cei trei ani petrecuți în fruntea Instituției Prefectului Județului Arad, cu siguranță îl va ajuta să facă față cerințelor viitoarei funcții. Îi urez succes domnului Călin Bibarț și îl asigur de toată susținerea mea și a Organizației Municipale a PNL Arad!”, a declarat Geanina Pistru, președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.