News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gheorghe Falcă a fost ales vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal! Gheorghe Falcă a fost ales vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal!
Please follow and like us:
Pin Share

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a fost ales vicepreşedinte pentru Fonduri Europene şi Dezvoltare Regională în cadrul Partidului Naţional Liberal. Acesta a obţinut 1583 de voturi din partea delegaţilor care au fost prezenţi ieri la Consiliul Naţional al PNL de la Romexpo.

 „Bătălia importantă pentru mine și partidul meu a fost în 2004, când, la 37 de ani, am ajuns primarul municipiului Arad, iar de atunci am ținut steagul valorilor creștin- liberale în care am crezut și cred astfel încât, în patru mandate, am reușit să modernizez un oraș și am primit confirmarea să ajung în poziția de eurodeputat. Putem spune că am crescut odată cu țara. Fac parte din generația decrețeilor, dar pentru noi revoluția a fost începutul unei noi vieți. Sunt omul care a ținut steagul în 16 decembrie în Timișoara, dar sunt și omul care a ținut steagul partidului în fiecare bătălie”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Preşedintele PNL Arad a vorbit şi despre vizita preşedintelui Comisiei Europene de astăzi când se va semna Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă: Putem spune că ne-am îndeplinit, noi, cei din Revoluția Română, obiectivele de țară: intrarea în NATO și UE. Astăzi avem o mare oportunitate să lucrăm la al treilea mare proiect de țară, modernizarea României. Prin modul în care a lucrat președintele României, putem spune că avem în cadrul financiar 2021-2027 50 de miliarde de euro, iar astăzi, în prezența președintei Ursula von der Leyen, premierul României, Florin Cîțu, va semna un proiect de 29 de miliarde. Dacă adăugăm și cele 10 miliarde din Programul Național de Investiții, putem spune că românii au la dispoziție, prin munca noastră, peste 90 de miliarde de euro. Militez pentru unitate în interiorul partidului, cu președintele României, și unitate cu românii”, a declarat preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *