News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gheorghe Piperea afirmă că se pregătesc noile interdicții covid, aprobate de Raed Arafat Gheorghe Piperea afirmă că se pregătesc noile interdicții covid, aprobate de Raed Arafat
Please follow and like us:
Pin Share

Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat astăzi că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor de Interne, Raed Arafat, pregătește terenul pentru noile restricți care vor fi dispuse de la data de 1 aprilie 2022, într-o postare pe facebook.

”Nostalgicii după vremurile bune în care se puteau simți superiori pe motiv că dețin cod QR și poartă botniță „responsabilă” se pot bucura – Arahat a zis că se revine la plandemie din 1 aprilie.
Nu e păcăleală, e plan.
E multă marfă pe stoc, și nu se cade să se risipească mândrețe de ser experimental și de cârpă acoperitoare facială. Plus că perspectiva finalului războiului îi lasă pe apostolii plandemiei descoperiți pe partea de răspundere civilă și penală pentru crimele și delictele din plandemie, comise la adăpostul stării de urgență/alertă.
Nu se știe cum s-or descurca măreții noștri „luptători” contra plandemiei față de valul tot mai mare de refugiați, care nu sunt nici testați, nici „imunizați”, sau cu banii necesari hămesitelor bugete arahatieni, sau cu cerințele de capital al băncilor necesare unei noi înghețări a ratelor la credite, ori cu forța de muncă necesară în agricultură (materie primă alimentară de la ruși și ucraineni nu mai e, pe motiv de embargo și, respectiv, război), cu turismul și cu sectorul IMM care păreau eliberate, în sfârșit, cu copiii care păreau descătușați, în sfârșit, cu regresul cognitiv care părea, stopat, în sfârșit …
Dar nu-i bai, găsește Câțu supermanu’ o soluție magică” a afirmat Gheorghe Piperea.
De văzut și așteptat!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *