News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Guvernul anunță că un angajat este suspect de COVID-19 Guvernul anunță că un angajat este suspect de COVID-19
Please follow and like us:
Pin Share
Guvernul României a negat marți seara informația potrivit căreia ar exista cel puțin șapte cazuri confirmate de COVID-19 în rândul funccționarilor instituției. Executivul informează că există un angajat de la departamentul Protocol suspect de infecția cu conoravirus care în acest moment se află în izolare. De asemenea, aceasta nu a fost prezentă la serviciu în ultima săptămână.
”Informaţia potrivit căreia „la etajul patru al clădirii Guvernului unde sunt birourile de suport tehnic (juridic, economic, fiscal, etc.) sunt cel puţin 7 cazuri de infectaţi, toţi nevaccinaţi” este în totalitate falsă. Până la această oră, niciun angajat al structurilor menţionate nu este în izolare, carantină, depistat pozitiv sau contact cu vreo persoană depistată pozitiv. Referitor la angajatul de la departamentul Protocol confirmat pozitiv, facem precizarea că există o persoană suspectată de infecţia cu virusul SARS-COV-2, care se află la domiciliu şi care în ultima săptămână nu a fost la birou.” anunţă Guvernul ca reacţie la ”informaţiile vehiculate în spaţiul public privind existenţa unor focare de COVID-19 la diferite structuri din aparatul de lucru al Guvernului”.
Executivul dă asigurări că, în situaţia în care va fi identificat un caz de Covid-19 sau un focar în rândul personalului Aparatului de lucru al Guvernului, acest lucru ”va fi adus la cunoştinţă celorlalţi angajaţi în mod rapid şi vor fi luate toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS-COV-2”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *