News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, alături de vicepreşedinţii Cristian Drăgan şi Adrian Ţolea, prefectul jud. Arad Călin Bibarţ, Feieş Gheorghe, primar al oraşului Sebiş, oficialităţi locale şi cetăţeni, au participat duminică, 19.06.2011, la recepţia lucrărilor de reabilitare a drumului de interior al oraşului Sebiş, DJ 793, care duce spre Buteni. Drumul Judeţean 793 a fost reabilitat pe o lungime de 2,1 km, valoarea lucrărilor fiind de 1 milion de lei, bani alocaţi în totalitate din bugetul Consiliului Judeţean Arad. Întâlnirea oficialităţilor cu primarul oraşului şi locuitorii s-a desfăşurat în faţa bisericii ortodoxe, preoţii oficiind o slujbă de binecuvântare a lucrării, dar şi a comunităţii sebişene.

Chiar dacă este vorba de o lucrare de doar 2,1 km, aceasta are o importanţă deosebită în planul general de reabilitare a străzilor şi ieşirilor din oraş”, a subliniat primarul Sebişului, Gheorghe Feieş. Acesta a ţinut să le mulţumească reprezentanţilor Consiliului Judeţean Arad pentru ajutorul financiar şi implicarea şi reabilitarea acestui drum de ieşire din oraş. Edilul şef a dorit ca inaugurarea să aibă loc chiar cu ocazia sărbătorii Zilelor oraşului Sebiş, astfel încât locuitorii să aibă încă un prilej în plus de bucurie.

A fost un proiect pe care l-am suportat din bugetul judeţului. În acest fel am reuşit să degrevăm administraţia locală de un efort financiar suplimentar. Se ştie că drumurile judeţene care traversau comunităţile au fost transferate acestora. Noi am readus drumul către CJ Arad şi în acest fel am putut aloca bani pentru refacerea lui ”, a spus Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad.

Prefectul judeţului, Călin Bibarţ, le-a adresat şi el un mesaj participanţilor la eveniment: „Celor care ne criticăm pentru faptul că tăiem panglici la fiecare obiectiv inaugurat le transmitem că acest lucru puteau să îl facă şi ei, dar nu l-au făcut, nu au avut realizări la care să participe. O facem noi, pentru fiecare centimetru de drum pe care îl dăm în folosinţă, pentru că din centimetru în centimetru se formează un kilometru şi tot aşa, se vede în ce e din urmă, lucrarea în întregime”.

Chiar dacă ploaia a fost o prezenţă permanentă în ultimele ore ale festivalului de la Sebiş, pe parcursul inaugurării lucrărilor la drum, norii s-au risipit, iar soarele a fost şi el părtaş la eveniment.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *