News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 25 aprilie 2011, la Hăşmaş, s-a inaugurat Căminul cultural, care a fost renovat cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad. Inaugurarea căminului a fost urmată de un spectacol folcloric realizat de ansamblul Cununiţa al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi cunoscuta solistă Florica Duma, iar seara s-a încheiat cu un bal, unde au participat locuitorii comunei.

Prezent la eveniment, Adrian Ţolea, vicepreşedintele CJ Arad, a declarat că inaugurarea acestui obiectiv este la fel de importantă ca şi inaugurarea unor altfel de obiective care vizează investiţii în infrastructură şi asta datorită faptului că un cămin cultural este și extrem de util comunităţii dar și pentru că reprezintă o parte a identităţii locale. Consiliul Judeţean Arad va continua să acorde sprijin comunităţilor locale pentru a-şi continua sau finaliza proiectele începute.

Primarul comunei Hăşmaş, Cornel Popa, a declarat că această clădire va găzdui atât noul centru biblionet, cât şi activitatea specifică cultural-artistică.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *