News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Flavius Maduta

Săptămâna viitoare începe o sesiune parlamentară foarte importantă. Deputaţii PSD Arad Dorel Căprar şi Flavius Măduţa pleacă la Bucureşti cu o serie de proiecte, pe care le-au prezentat arădenilor şi în campania electorală.

„În prima parte, vom analiza şi aproba Bugetul pentru anul 2013. Liniile directoare ale Bugetului au fost deja prezentate de primul ministru Victor Ponta. Principiul pe care stă proiectul de Buget este respectul pentru oameni. Astfel, sunt asigurate salariile bugetarilor. Vor fi respectate drepturile pensionarilor, care vor primi pensiile indexate. În acelaşi timp însă, va fi un Buget de criză. Nu vor fi bani aruncaţi pentru clientela politică. Austeritatea trebuie să înceapă de la oamenii politici, de aceea mă bucur că primul ministru Victor Ponta a dat publicităţii lista chiriaşilor de lux din vilele de protocol. Sper că în perioada următoare vor fi spulberate şi alte astfel de privilegii” a spus Dorel Căprar.

„La capitolul investiţii, vom lupta pentru câteva obiective importante pentru arădeni. Unul dintre ele este finalizarea pasajelor de pe centura Aradului, investiţie pentru care fondurile au fost tăiate de către guvernarea PDL. Un alt obiectiv important pentru dezvoltarea infrastructurii în zonă este autostrada Nădlac – Bucureşti. USL va urmări reluarea licitaţiei pentru unul dintre cele două tronsoane al autostrăzii Nădlac – Arad. După cum bine se ştie, licitaţia a fost anulată din cauza unor acte de corupţie din timpul guvernării PDL. Pentru arădeni este important să avem cât mai repede finalizată legătura pe autostradă cu Occidentul, atât pentru cetăţeni cât şi pentru dezvoltarea mediului de afaceri. Sunt doar două dintre proiectele de investiţii pe care le vom urmări cu mare atenţie” a spus Flavius Măduţa.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *