News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

Preşedintele Mişcării Arădeane, Claudiu Cristea, condamnă incidentul petrecut luni seara la Atrum Center, în cadrul acţiunii „Săptămâna Pământului în Arad”, în care un bodyguard dintre cei care asigură securitatea mall-ului n-a permis voluntarilor Alianţei Verzi să strângă semnături pentru petiţia „Parcuri pentru arădeni”.
„Incidentul a avut loc ca urmare a presiunilor făcute de Primărie asupra celor de la Atrium Center şi Consiliul Local Civic. Este regretabil că s-a întâmplat aşa ceva, mai ales că strângerea de semnături făcea parte din evenimentul «Săptămâna Pământului la Arad». Sunt convins că reprezentanţii Consiliului Local Civic se vor delimita de acest gest”, a declarat Claudiu Cristea, preşedintele Asociaţiei Mişcarea Arădeană.
Acesta a declarat că atunci când Asociaţia Mişcarea Arădeană a fost invitată să participe la „Săptămâna Pământului în Arad” a precizat foarte clar – lucru acceptat de organizatori şi parteneri, spune Cristea – că o va face cu proiectul „Parcuri pentru arădeni”, prilej cu care se vor strânge semnături pentru petiţia cu acelaşi nume.
„Noi am aderat la «Săptămâna Pământului în Arad» înainte de a o face Primăria şi nu ni se pare normal că ni s-a întâmplat una ca asta. Gestul reprezentanţilor Primăriei de a comanda într-un spaţiu privat mi se pare incalificabil”, a mai spus Cristea. (newsar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.